Open menu

Aansprakelijkheidsverzekering voor NGTV-leden

Vragen? 010 - 288 44 86
Aansprakelijkheidsverzekering voor tolken en vertalers

Schouten Zekerheid & NGTV

Ondernemen is een kwestie van risico's nemen. Echter, een aantal van deze risico's is te groot om zelf te dragen. Daarom heeft Schouten Zekerheid een unieke aansprakelijkheidsverzekering voor tolken en vertalers die lid zijn van het NGTV ontwikkeld. Uiteraard tegen een scherpe premie!

Aansprakelijkheidsverzekeringen
De unieke bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering is ontwikkeld met het NGTV en haar leden, waardoor we zeker weten dat deze verzekeringen aansluiten bij de risico’s en behoeften van vertalers en tolken.

Met deze verzekeringen verzekert u alleen de risico’s die nodig zijn, tegen een scherpe premie en met uitstekende voorwaarden. Uit onderzoek onder leden van het NGTV blijkt verder dat een besparing op de premie van 40% ten opzichte van de huidige verzekering geen uitzondering is.

Schouten Zekerheid
Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar dienstverlening

NGTV
Bent u tolk of vertaler maar (nog) geen lid van het NGTV? Op de website van het NGTV vindt u meer informatie over het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers en hoe u lid kunt worden zodat u ook gebruik kunt maken van deze unieke verzekeringsoplossing.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolette Roos, Schouten Zekerheid via
010 - 288 44 86 of stuur Nicolette Roos een e-mail.